Broodje Shoarma 2.0
Een broodje shoarma – makkelijk in het weekend, fantastisch na een avondje stappen. Voor deze variant voegen we wat groenten en kaas toe, zodat het nooit gaat vervelen! Enjoy!
Ingrediƫnten:
- 4 mini Turkse broden
- 1 ui
- 2-3 teentjes knoflook
- 400 gr spinazie
- 1 rode paprika
- 450 gr shoarma
- 200 gr hummus naturel
- 2 bolletjes mozzarella
Bereiding:
- Verwarm de oven en bak de broodjes af volgens de instructies op de verpakking.
- Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de paprika in blokjes of reepjes.
- Bak de ui 3-5 minuten glazig, voeg hierna de knoflook toe, bak even mee.
- Bak de shoarma en paprika mee bij de uitjes en knoflook.
- Voeg als de shoarma gaar is de spinazie toe en laat slinken.
- Besmeer de warme broodjes met een laagje hummus en verdeel het shoarma mengsel over de broodjes.
- Verdeel de mozzarella over de shoarma en laat heel even smelten (kan heel kort nog even in de oven – maar meestal is de rest warmte genoeg).