Broodje Shoarma 2.0

Broodje Shoarma 2.0

Een broodje shoarma – makkelijk in het weekend, fantastisch na een avondje stappen. Voor deze variant voegen we wat groenten en kaas toe, zodat het nooit gaat vervelen! Enjoy!

Ingrediƫnten:

  • 4 mini Turkse broden
  • 1 ui
  • 2-3 teentjes knoflook
  • 400 gr spinazie
  • 1 rode paprika
  • 450 gr shoarma
  • 200 gr hummus naturel
  • 2 bolletjes mozzarella

Bereiding:

  1. Verwarm de oven en bak de broodjes af volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snipper de ui en pers de knoflook uit. Snijd de paprika in blokjes of reepjes.
  3. Bak de ui 3-5 minuten glazig, voeg hierna de knoflook toe, bak even mee.
  4. Bak de shoarma en paprika mee bij de uitjes en knoflook.
  5. Voeg als de shoarma gaar is de spinazie toe en laat slinken.
  6. Besmeer de warme broodjes met een laagje hummus en verdeel het shoarma mengsel over de broodjes.
  7. Verdeel de mozzarella over de shoarma en laat heel even smelten (kan heel kort nog even in de oven – maar meestal is de rest warmte genoeg).